El gall Frederic i la gallina Caterina

Fitxa tècnica i Artística de El gall de pengim-penjam.com curriculum de El gall de pengim-penjam.com fotos amb ressolució de El gall de pengim-penjam.com dossier de El gall de pengim-penjam.com

“Espectacle adreçat als més menuts”
“Espectacle de titelles i actors amb cançons populars”
“Espectacle poètic, tendre i ple d’humor”

Al Mas Serrat hi viu un gall. El gall Frederic que és un gall molt eixerit: cada dia es lleva de matinada, canta quan surt el sol i tota la natura es desperta.
Però un dia el gall Frederic es troba malament, li fa mal la gola de cridar massa i no pot cantar, això desencadena tot un seguit de conseqüències: el sol s’amaga, les flors es tanquen…

Sort de la gallina Caterina, que amb l’ajuda de les seves cançons i la recepta del doctor Carbassó, fa que tot torni a rutllar.
Un espectacle molt simpàtic dirigit als més menuts, on la part visual i musical, i la barreja d’actors i titelles, són les tècniques per captivar el públic.

“Si tens mal de gola, digues-li a la Lola que et faci sopa de ceba, cigrons i farigola”

El gall de la companyia de titelles pengim-penjam titelles
El gall de pengim-penjam.com
El gall de pengim-penjam.com
el gall de pengim-penjam.com
el gall de pengim-penjam.com
el gall de pengim-penjam titelles
El gall de pengim-penjam.com
el gall de pengim-penjam titelles
El gall Frederic de pengim-penjam titelles
El gall Frederic de Pengim-Penjam.com
El gall Frederic de pengim-penjam.com
El gall Frederic
El gall Frederic de pengim-penjam titelles
El gall de pengim-penjam.com

 

 

Vull contactar amb vosaltres


Usted consiente, a través de la marcación de la presente casilla, al tratamiento de sus datos con las finalidades descritas en la Política de Privacidad.

Usted declara, a través de la marcación de la presente casilla, bajo su propia responsabilidad, tener cumplidos los catorce años de edad, respondiendo de manera exclusiva y personal de la veracidad de dicha declaración y asumiendo, por ende, las posibles responsabilidades legales al respecto.

Usted consiente, a través de la marcación de la presente casilla, para la recepción de comunicaciones comerciales y de cortesía relacionadas con nuestra entidad a través del teléfono, correo postal ordinario, fax, correo electrónico o medios de comunicación electrónica equivalentes.