Ai, La Farina!

fitxa tècnica de l'espectacle de titelles Ai, La Farina! de pengim-penjam titelles curriculum de l'espectacle de titelles Ai, La Farina! de pengim-penjam titelles Fotos amb ressolució de l'espectacle de titelles Ai, La Farina! de pengim-penjam titelles Dossier de l'espectacle de titelles Ai, La Farina! de pengim-penjam titelles

«Espectacle de titelles amb tècnica txeca i actors»

La Magdalena i en Panet han vingut a explicar un conte, en la seva rivalitat per qui l’explicarà, descobriran com es fa el pa i d’aquesta manera decidiran compartir l’explicació del conte i el pa, es clar.
Amb els seus titelles podrem conèixer la història d’un moliner que va perdre la farina per culpa de la entremaliada Tramuntana, passant un reguitzell d’aventures per poder-la recuperar; es trobarà amb la bruixa? Tindran èxit els seus viatges?

«Farina, aigua, sal, llevat… i un conte».

Aquesta història plena d’intriga, plasticitat i tendresa farà que els nois i noies gaudeixin del plaer de veure i escoltar un conte ambientat en la Catalunya medieval; tot experimentant les sensacions pròpies del fet teatral tan ric en vivències.

Titella de l'espectacle ai, la Farina! de pengim-penjam titelles
Personatges de l'espectacle ai, la Farina! de pengim-penjam titelles
Titelles de l'espectacle ai, la Farina! de pengim-penjam titelles
Titelles de l'espectacle ai, la Farina! de pengim-penjam titelles
Titelles de l'espectacle ai, la Farina! de pengim-penjam titelles
Titelles poble de l'espectacle ai, la Farina! de pengim-penjam titelles
Titella moliner de l'espectacle ai, la Farina! de pengim-penjam titelles
Titelles de l'espectacle ai, la Farina! de pengim-penjam titelles
personatges de l'espectacle ai, la Farina! de pengim-penjam titelles

 

    Vull contactar amb vosaltres


    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, al tractament de les seves dades amb les finalitats descrites en la Política de Privacitat.

    Vostè declara, mitjançant la marcació de la present casella, sota la seva pròpia responsabilitat, tenir complerts els catorze anys d'edat, responent de manera exclusiva i personal de la veracitat d'aquesta declaració i assumint, per tant, les possibles responsabilitats legals sobre això .

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, per a la recepció de comunicacions comercials i de cortesia relacionades amb la nostra entitat a través del telèfon, correu postal ordinari, fax, correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents.