El gall Frederic i la gallina Caterina

Fitxa tècnica i Artística de El gall de pengim-penjam.com curriculum de El gall de pengim-penjam.com fotos amb ressolució de El gall de pengim-penjam.com dossier de El gall de pengim-penjam.com

«Espectacle adreçat als més menuts»
«Espectacle de titelles i actors amb cançons populars»
«Espectacle poètic, tendre i ple d’humor»

Al Mas Serrat hi viu un gall. El gall Frederic que és un gall molt eixerit: cada dia es lleva de matinada, canta quan surt el sol i tota la natura es desperta.
Però un dia el gall Frederic es troba malament, li fa mal la gola de cridar massa i no pot cantar, això desencadena tot un seguit de conseqüències: el sol s’amaga, les flors es tanquen…

Sort de la gallina Caterina, que amb l’ajuda de les seves cançons i la recepta del doctor Carbassó, fa que tot torni a rutllar.
Un espectacle molt simpàtic dirigit als més menuts, on la part visual i musical, i la barreja d’actors i titelles, són les tècniques per captivar el públic.

«Si tens mal de gola, digues-li a la Lola que et faci sopa de ceba, cigrons i farigola»

El gall de la companyia de titelles pengim-penjam titelles
El gall de pengim-penjam.com
El gall de pengim-penjam.com
el gall de pengim-penjam.com
el gall de pengim-penjam.com
el gall de pengim-penjam titelles
El gall de pengim-penjam.com
el gall de pengim-penjam titelles
El gall Frederic de pengim-penjam titelles
El gall Frederic de Pengim-Penjam.com
El gall Frederic de pengim-penjam.com
El gall Frederic
El gall Frederic de pengim-penjam titelles
El gall de pengim-penjam.com

 

 

    Vull contactar amb vosaltres

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, al tractament de les seves dades amb les finalitats descrites en la Política de Privacitat.

    Vostè declara, mitjançant la marcació de la present casella, sota la seva pròpia responsabilitat, tenir complerts els catorze anys d'edat, responent de manera exclusiva i personal de la veracitat d'aquesta declaració i assumint, per tant, les possibles responsabilitats legals sobre això .

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, per a la recepció de comunicacions comercials i de cortesia relacionades amb la nostra entitat a través del telèfon, correu postal ordinari, fax, correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents.

    Please prove you are human by selecting the house.