El Guinyol – Artur i Blancaflor

fitxa tècnica de l'espectacle infantil el guinyol de pengim-penjam titelles curriculum de l'espectacle infantil el guinyol de pengim-penjam titelles fotos amb ressolució de l'espectacle infantil el guinyol de pengim-penjam titelles dossier de l'espectacle infantil el guinyol de pengim-penjam titelles

«Princeses, bruixots i granotes encantades»

Durant l’Edat Mitjana, els trobadors, joglars, titellaires… es movien per ciutats, viles i castells; actuant en places, pòrtics d’esglèsies, o als salons dels cortesans, contant els fets més rellevants desl últims temps, les proeses dels herois populars, etc. Bé en forma de romanço, «cantiga», narració….
Malgrat que avui ens trobem a l’era de la comunicació via satèl·lit, la distància entre les persones és més gran. «El Guinyol» es un intent de recuperar aquesta proximitat tot explicant una història de l’època.

«Espectacle de titella de guant».

Artur, el servidor del castell, ajudarà a la princesa, el seu amor secret, que es fica en un bon embolic per culpa del bruixot.
Aconseguirà Artur desfer l’encanteri?
Tot plegat farà que l’espectacle sigui una comunicació directa entre els titelles i el públic.

titelles de l'espectacle de titelles El guinyol de pengim-penjam titelles
titelles artur i blancaflor de l'espectacle de titelles El guinyol de pengim-penjam titelles
titelles artur i blancaflor de l'espectacle de titelles El guinyol de pengim-penjam titelles
titelles artur i blancaflor de l'espectacle de titelles El guinyol de pengim-penjam titelles
titella artur de l'espectacle de titelles El guinyol de pengim-penjam titelles
titelles brixot i blancaflor de l'espectacle de titelles El guinyol de pengim-penjam titelles

    Vull contactar amb vosaltres

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, al tractament de les seves dades amb les finalitats descrites en la Política de Privacitat.

    Vostè declara, mitjançant la marcació de la present casella, sota la seva pròpia responsabilitat, tenir complerts els catorze anys d'edat, responent de manera exclusiva i personal de la veracitat d'aquesta declaració i assumint, per tant, les possibles responsabilitats legals sobre això .

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, per a la recepció de comunicacions comercials i de cortesia relacionades amb la nostra entitat a través del telèfon, correu postal ordinari, fax, correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents.

    Please prove you are human by selecting the key.