El Moliner

Ftixa tècnica de El Moliner de pengim-penjam titelles curriculum de El moliner de pengim-penjam titelles fotos amb ressolució de El moliner de pengim-penjam titelles dossier de El moliner de pengim-penjam titelles

«Espectacle d’un conte ambientat en la época mitjana»

Potser una actriu, potser una rondallaire, potser una pallassa, potser una titellaire, un personatge polifacètic i imaginatiu traurà de la seva maleta màgica el conte de EL MOLINER.
El protagonista ingenu que perd la farina per culpa de la entremaliada Tramuntana, passant per un reguitzell d’aventures per poder-la recuperar.
Tindran èxit els seus viatges?

 

El Moliner de pengim-penjam.com
el moliner de pengim-penjam.com
El Moliner de la acompanyia de titelles Pengim-Penjam.com
titelles el Moliner de pengim-penjam.com
titella de El moliner de pengim-penjam.com

 

    Vull contactar amb vosaltres

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, al tractament de les seves dades amb les finalitats descrites en la Política de Privacitat.

    Vostè declara, mitjançant la marcació de la present casella, sota la seva pròpia responsabilitat, tenir complerts els catorze anys d'edat, responent de manera exclusiva i personal de la veracitat d'aquesta declaració i assumint, per tant, les possibles responsabilitats legals sobre això .

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, per a la recepció de comunicacions comercials i de cortesia relacionades amb la nostra entitat a través del telèfon, correu postal ordinari, fax, correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents.

    Please prove you are human by selecting the truck.