El Regal

Fitxa tecnica de El regal de pengim-penjam titelles curriculum de El Regal de pengim-penjam titelles Fotos amb ressolució de pengim-penjam titelles Dossier d e El regal de pengim-penjam titelles

“Espectacle molt tendre, optimista i simpàtic ”
“Belles melodies ens acompanyen durant l’obra”

Un conillet de roba, fet de retalls i un tros de matalàs vell és el protagonista de la nostra història. L’àvia Serafina amb molt d’amor el va fer per en Pepus, el seu nét.

Podrem veure les peripècies i aventures d’en Felip, el ninot estimat d’en Pepus, quan es rellevat per un altre joguina. En Felip però, no es rendeix, mira endavant i busca la manera de recuperar l’amistat del seu company de joc.

Una regresió a la infantesa dels adults amb molta tendresa i emotivitat on els infants podran viure els seus jocs i el dels seus pares.
El regal és un espectacle amb un missatge optimista i positiu de la vida, creat amb molta simpatia on petits i grans es sentiran identificats.

«Inspirat en el conte de Michael Ende- El titella de roba»

L’espectacle és molt adaptable i permet fer versions petites per sessions a biblioteques

El regal de pengim-penjam titelles
titella de pengim-penjam.com
titella de pengim-penjam.com
titella final de pengim-penjam.com
Titelles de El regal -Pengim-Penjam.com
el regal de titelles pengim-penjam.com
titella de pengim-penjam.com
titella de pengim-penjam.com
titella de pengim-penjam.com
el regal de pengim-penjam.com
el regal de pengim-penjam.com
El regal de pengim-penjam.com
El Regal de pengim-penjam.com

    Vull contactar amb vosaltres

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, al tractament de les seves dades amb les finalitats descrites en la Política de Privacitat.

    Vostè declara, mitjançant la marcació de la present casella, sota la seva pròpia responsabilitat, tenir complerts els catorze anys d'edat, responent de manera exclusiva i personal de la veracitat d'aquesta declaració i assumint, per tant, les possibles responsabilitats legals sobre això .

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, per a la recepció de comunicacions comercials i de cortesia relacionades amb la nostra entitat a través del telèfon, correu postal ordinari, fax, correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents.

    Please prove you are human by selecting the cup.