La Filomena busca el Tió

Fitxa tecnica de La filomena de pengim-penjam titelles Currículum de La Filomena de pengim-penjam Titelles Fotos amb ressolució de pengim-penjam titelles Dossier de l'espectacle de Pengim-Penjam titelles fitxa de l'espectacle de pengim-penjam titelles

“Espectacle per nens/es de 0 a 3 anys”
“Espectacle amb música de Mozart ”
“Espectacle plàstic, ple de tendresa i música”

Ja arriba el fred i amb ell el Nadal. La Filomena descobrirà tots els secrets que hi ha al bosc de tardor, i buscarà el Tió. Creieu que el trobarà? Què
hi descobrirà al bosc? Que emocionant!

La relació de tendresa entre la titellaire Mercè i la Filomena, l’ovelleta protagonista, farà d’aquest espectacle una estona on es crearà una complicitat amorosa i plena de simpatia amb el públic.

La Filomena, que és molt curiosa i alegre, té ganes de sortir a gaudir dels colors de la tardor i de l’olor humida del bosc. Arriba el Nadal i el Tió encara no l’ha vingut a veure, així que decideix anar-lo a buscar. Què descobrirà pel camí? Aconseguirà trobar-se amb el Tió? La fantàstica música de Mozart i la part plàstica que ens acompanyaran tot l’espectacle captivaran als més petits i als grans a formar part del món de la Filomena.

«Espectacle on la part musical i visual és molt important»

L’espectacle té una durada de 30 minuts aproximadament.

L’espectacle és molt adaptable i permet  fer sessions a biblioteques, escoles bressol…

    Vull contactar amb vosaltres


    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, al tractament de les seves dades amb les finalitats descrites en la Política de Privacitat.

    Vostè declara, mitjançant la marcació de la present casella, sota la seva pròpia responsabilitat, tenir complerts els catorze anys d'edat, responent de manera exclusiva i personal de la veracitat d'aquesta declaració i assumint, per tant, les possibles responsabilitats legals sobre això .

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, per a la recepció de comunicacions comercials i de cortesia relacionades amb la nostra entitat a través del telèfon, correu postal ordinari, fax, correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents.