La Filomena i l’aniversari de la Roberta

Fitxa tecnica de La filomena de pengim-penjam titelles Currículum de La Filomena de pengim-penjam Titelles Fotos amb ressolució de pengim-penjam titelles Dossier de l'espectacle de Pengim-Penjam titelles fitxa de l'espectacle de pengim-penjam titelles

“Espectacle per nens/es de 0 a 3 anys”
“Espectacle amb música de Mozart ”
“Espectacle poètic, visual i tendre”

Avui és un dia especial per la Filomena, és l’aniversari de la seva amiga Roberta. A la Filomena se li acut una idea. Potser li prepararà una sorpresa, vés a saber. Quina nova aventura!
La Filomena, la protagonista, és una ovelleta ben autèntica qui té un vincle ple de tendresa amb la Mercè, la titellaire. La Roberta, forma part del món de la Filomena, doncs és una granota molt divertida amb qui sempre s’ho passa bé i a qui li té molta estima. La Filomena visitarà la Roberta en el seu dia, i gaudiran plegades de la seva amistat a l’estany.
Els més petits i els grans s’endinsaran al món de la Filomena a través de la part visual i gaudiran de la fabulosa música de Mozart que ens acompanyarà en tot l’espectacle.

«Espectacle on la música i la part plàstica captiven a l’instant «

L’espectacle té una durada de 30 minuts aproximadament.

L’espectacle és molt adaptable i permet  fer sessions a biblioteques, escoles bressol…

    Vull contactar amb vosaltres

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, al tractament de les seves dades amb les finalitats descrites en la Política de Privacitat.

    Vostè declara, mitjançant la marcació de la present casella, sota la seva pròpia responsabilitat, tenir complerts els catorze anys d'edat, responent de manera exclusiva i personal de la veracitat d'aquesta declaració i assumint, per tant, les possibles responsabilitats legals sobre això .

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, per a la recepció de comunicacions comercials i de cortesia relacionades amb la nostra entitat a través del telèfon, correu postal ordinari, fax, correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents.

    Please prove you are human by selecting the star.