L’Amic

fitxa tècnica de l'amic de pengim-penjam titelles curriculum de l'amic de pengim-penjam titelles fotos amb ressolució de l'amic de pengim-penjam titelles dossier de l'amic de pengim-penjam titelles

«L’Amistat i la Diversitat s’agafen de la mà»

La Maria és una nena que s’avorreix i decideix buscar a un amic. Per ella un amic és: «…algú a qui tinc sempre ganes de veure per jugar i perquè m’expliqui l’últim acudit que ha après! Un amic és…» En la seva espera de trobar un amic arriba en Lluc. Un nen baixet, de color blau i molt diferent a ella. Decidiran esperar junts i descobriran tot jugant, somiant, compartint i rient que l’amistat està per sobre de les diferències d’edat, de color, de cultura… Espectacle on els nens/es entraran en la màgia dels jocs i gaudiran de la història de l’amistat i la diversitat.

«Un amic és… algú a qui tens moltes ganes de veure»

L'amic de pengim-penjam titelles
L'Amic de pengim-penjam titelles
L'amic de pengim-penjam titelles
Espectacle de titelles Pengim-Penjam. L'Amic
l'amic de pengim-penjam titelles
L'Amic de pengim-penjam titelles
L'Amic de pengim-penjam titelles

    Vull contactar amb vosaltres

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, al tractament de les seves dades amb les finalitats descrites en la Política de Privacitat.

    Vostè declara, mitjançant la marcació de la present casella, sota la seva pròpia responsabilitat, tenir complerts els catorze anys d'edat, responent de manera exclusiva i personal de la veracitat d'aquesta declaració i assumint, per tant, les possibles responsabilitats legals sobre això .

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, per a la recepció de comunicacions comercials i de cortesia relacionades amb la nostra entitat a través del telèfon, correu postal ordinari, fax, correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents.

    Please prove you are human by selecting the key.