Les aventures de la Libel·lulina

Fitxa tecnica de El regal de pengim-penjam titelles Fotos amb ressolució de pengim-penjam titelles Dossier d e El regal de pengim-penjam titelles fitxa de l'espectacle de pengim-penjam titelles

“Espectacle basat en l’àlbum il·lustrat «Libel·lulina, 8 històries de dones que defensen la vida del planeta » de Clara Serrat Alemany

“Espectacle visual i musical”

“Espectacle ecofeminista”

La Libel·lulina emprendrà un vol molt especial. Donarà vida a les dones i les seves històries que han canviat el món, per deixar petjada al cor de les espectadores més menudes i als més grans també. Amb l’ajuda d’elements visuals els infants podran acostar-se a una selecció de les històries del llibre il·lustrat mitjançant la seva posada en escena. La Libel·lulina farà volar els infants i els conduirà a descobrir històries de diferents dones, històries de diferents indrets on es preocupen per cuidar el planeta.
Voleu venir a volar amb la Libel·lulina?

“Educació ambiental amb perspectiva de gènere, justícia global, coeducació, descoberta de referents femenins, cura de la vida i del planeta, empatia, creativitat i tendresa”

Aquest espectacle és prou adaptable per representar-lo en format mitjà Centres Cívics, sales mitjanes, escoles… com en petit format de sessions de biblioteca o espais petits.

www.libelulina.cat

    Vull contactar amb vosaltres

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, al tractament de les seves dades amb les finalitats descrites en la Política de Privacitat.

    Vostè declara, mitjançant la marcació de la present casella, sota la seva pròpia responsabilitat, tenir complerts els catorze anys d'edat, responent de manera exclusiva i personal de la veracitat d'aquesta declaració i assumint, per tant, les possibles responsabilitats legals sobre això .

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, per a la recepció de comunicacions comercials i de cortesia relacionades amb la nostra entitat a través del telèfon, correu postal ordinari, fax, correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents.

    Please prove you are human by selecting the truck.