Sant Jordi i la Princesa Maria

Fitxa tecnica de Sant Jordi de pengim-penjam titelles curriculum de Sant Jordi Pengim-Penjam titelles Fotos amb ressolució de Sant Jordi de Pengim-Penjam titelles Dossier de Sant Jordi de Pengim-Penjam titelles

«Espectacle amb perspectiva de gènere»

Una història, un conte, una llegenda molt coneguda explicada per la pròpia princesa, la princesa Maria, amiga d’en Jordi.
La princesa Maria, una noia eixerida, biòloga, i que la seva curiositat la portarà a conèixer i ajudar a un amic.
Un poble, un rei i un drac grenyut, pelut, brut i pudent. En Jordi, un personatge senzill i poruc que amb ajuda desfarà un encanteri.

L’espectacle barreja actriu i titelles creant una estreta relació entre ells i el públic.

«Versió de la llegenda de Sant Jordi»

 

Sant Jordi de Pengim-penjam titelles
Princesa de Sant Jordi de Pengim-Penjam titelles
Princesa de Sant Jordi de pengim-penjam.com
Sant Jordi de Pengim-Penjam titelles
St. jordi de pengim-penjam titelles
Drac de Sant jordi de pengim-penjam.com

    Vull contactar amb vosaltres

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, al tractament de les seves dades amb les finalitats descrites en la Política de Privacitat.

    Vostè declara, mitjançant la marcació de la present casella, sota la seva pròpia responsabilitat, tenir complerts els catorze anys d'edat, responent de manera exclusiva i personal de la veracitat d'aquesta declaració i assumint, per tant, les possibles responsabilitats legals sobre això .

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, per a la recepció de comunicacions comercials i de cortesia relacionades amb la nostra entitat a través del telèfon, correu postal ordinari, fax, correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents.

    Please prove you are human by selecting the house.