Taller de construcció d’un titella de fil

fitxa del taller de titelles d'estiu de pengim-penjam titelles

Construeix el teu titella de fil per poder jugar a imaginar històries amb el teu personatge. Fes volar la teva imaginació, et pots construir a tu mateix/a, un infant inventat o inclús un personatge de fantasia!

El titella de fil es construirà a partir de rodets de cartró, fils, teles, gomets i papers…i després si els nens/es estan engrescats podran manipular el seu titella de fil en un espai adequat tipus espectacle (uns manipulen i altres miren…)

Espai
Per la realització dels taller és necessari un espai amb taules i cadires.

Material
Tots els materials fungibles són aportats per la companyia

Edat
El nivell de treball del taller dependrà de l’edat dels nens/es.

• Tallers per 100, 150, 200 nens/es…
• Tallers a les aules
• Tallers a les biblioteques
• Tallers al carrer…

    Vull contactar amb vosaltres

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, al tractament de les seves dades amb les finalitats descrites en la Política de Privacitat.

    Vostè declara, mitjançant la marcació de la present casella, sota la seva pròpia responsabilitat, tenir complerts els catorze anys d'edat, responent de manera exclusiva i personal de la veracitat d'aquesta declaració i assumint, per tant, les possibles responsabilitats legals sobre això .

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, per a la recepció de comunicacions comercials i de cortesia relacionades amb la nostra entitat a través del telèfon, correu postal ordinari, fax, correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents.

    Please prove you are human by selecting the car.