Taller d’aventures marines o d’estiu

fitxa del taller de titelles d'estiu de pengim-penjam titelles

Uns titelles que venen del fons fantàstic del mar. Un tauró/peix, una sirena o sireno i un vaixell pirata que busca l’illa del tresor. A partir de rodets de cartó els nens/es podran construir el seu propi titella. Mentre s’imaginen una història d’aventures fantàstiques podran construir el seu personatge del conte i ser-ne el protagonista.

Espai
Per la realització del taller és necessari un espai amb taules i cadires.

Material
Tots els materials fungibles són aportats per la companyia

Edat
El nivell de treball del taller dependrà de l’edat dels nens/es.

• Tallers per 70, 100, 150, 200 nens/es…
• Tallers a les aules
• Tallers a les biblioteques
• Tallers al carrer…

 

    Vull contactar amb vosaltres


    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, al tractament de les seves dades amb les finalitats descrites en la Política de Privacitat.

    Vostè declara, mitjançant la marcació de la present casella, sota la seva pròpia responsabilitat, tenir complerts els catorze anys d'edat, responent de manera exclusiva i personal de la veracitat d'aquesta declaració i assumint, per tant, les possibles responsabilitats legals sobre això .

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, per a la recepció de comunicacions comercials i de cortesia relacionades amb la nostra entitat a través del telèfon, correu postal ordinari, fax, correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents.