Taller de Sant Jordi, la princesa i el drac

fitxa del taller de titelles sant Jordi de pengim-penjam titelles

El cavaller, cavallera, la Princesa, Príncep, i el Drac o Dragona! Un personatge d’una llegenda per ser explicada amb titelles entre els nens/es. Cada infant podrà escollir quin personatge de la llegenda té ganes de tenir en forma de titella. I després si els nens/es estan engrescades podran manipular-lo en un espai adequat tipus espectacle (unes manipulen i les altres miren…)

Espai
Per la realització del taller és necessari un espai amb taules i cadires.

Material
Tots els materials fungibles són aportats per la companyia

Edat
El nivell de treball del taller dependrà de l’edat dels nens/es.

• Tallers per 70, 100, 150, 200 nens/es…
• Tallers a les aules
• Tallers a les biblioteques
• Tallers al carrer…

 

    Vull contactar amb vosaltres

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, al tractament de les seves dades amb les finalitats descrites en la Política de Privacitat.

    Vostè declara, mitjançant la marcació de la present casella, sota la seva pròpia responsabilitat, tenir complerts els catorze anys d'edat, responent de manera exclusiva i personal de la veracitat d'aquesta declaració i assumint, per tant, les possibles responsabilitats legals sobre això .

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, per a la recepció de comunicacions comercials i de cortesia relacionades amb la nostra entitat a través del telèfon, correu postal ordinari, fax, correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents.

    Please prove you are human by selecting the tree.