Treballem els VALORS

fitxa de l'espectacle de pengim-penjam titelles

“Treballem plegats els valors positius ”

Volem proposar-vos un seguit d’espectacles per a la vostra escola que a més de ser divertits, imaginatius, poètics i tots ells musicats, fan especial incidència en els valors.

Valors com el compartir, la generositat, la diversitat, l’amistat, l’ajuda mútua, en definitiva valors essencials per el creixement del nostres infants per tal de recolzar la feina que vosaltres des de l’escola ja realitzeu.

 

 

Titella moliner de l'espectacle ai, la Farina! de pengim-penjam titelles
Espectacle de titelles Pengim-Penjam. L'Amic
El gall de la companyia de titelles pengim-penjam titelles
el regal de pengim-penjam.com
titelles de l'espectacle històries d'animals de pengim-penjam titelles
Titelles de l'espectacle L'ànec joaquim de pengim-penjam titelles
l'egoisme gegant de pengim-penjam titelles
titella de si us plau menja't les pors de pengim-penjam titelles

 

    Vull contactar amb vosaltres


    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, al tractament de les seves dades amb les finalitats descrites en la Política de Privacitat.

    Vostè declara, mitjançant la marcació de la present casella, sota la seva pròpia responsabilitat, tenir complerts els catorze anys d'edat, responent de manera exclusiva i personal de la veracitat d'aquesta declaració i assumint, per tant, les possibles responsabilitats legals sobre això .

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, per a la recepció de comunicacions comercials i de cortesia relacionades amb la nostra entitat a través del telèfon, correu postal ordinari, fax, correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents.