Històries d’Animals

Fitxa tècnica de l'espectacle històries d'animals de pengim-penjam titelles curriculum de l'espectacle històries d'animals de pengim-penjam titelles fotos amb ressolució de l'espectacle històries d'animals de pengim-penjam titelles dossier de l'espectacle històries d'animals de pengim-penjam titelles

«En veure aquest espectacle coneixereu de les animalades del més animal per boca d’un animal.»

És un seguit d’històries, contes, d’animals on s’inclou l’home, explicats amb titelles.
Amb un naturalista i una gallina una mica especials ens divertirem i cantarem (amb música en directe) veient què li passa al llop quan vol fer el mateix que la guineu o què li passa al porc que no vol tornar a casa; i de forma subtil, a manera d’endevinalla i perfectament clar, veurem quin es l’animal més animal amb més capacitat d’autodestrucció.

«Quin és l’animal més animal de tots els animals?»

L’espectacle és una crida, de forma indirecta, a la reflexió sobre el que estem fent amb la terra, i esperem que els pares i el professorat ajudin els nens en aquesta reflexió llançada per nosaltres.

«Espectacle de diferents contes amb titelles i teatre d’objectes amb música en directe»

L’espectacle permet una versió petita sense la música directe (personatge de la gallina) per sessions de biblioteques o espais reduïts. L’anomenen Contes d’animals.

titelles de l'espectacle històries d'animals de pengim-penjam titelles
titelles de l'espectacle històries d'animals de pengim-penjam titelles
cucs de l'espectacle de titelles històries d'animals de pengim-penjam titlles
titelles de l'espectacle històries d'animals de pengim-penjam titelles
escenari general de l'espectacle històries animals de pengim-penjam titelles
Gallina de l'espectacle històries d'animals de pengim-penjam titelles
titelles de l'espectacle històries d'animals de pengim-penjam titelles
Serp i gallina de l'espectacle històries d'animals de pengim-penjam titelles
titellas serp de l'espectacle històries d'animals de pengim-penjam titelles

    Vull contactar amb vosaltres

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, al tractament de les seves dades amb les finalitats descrites en la Política de Privacitat.

    Vostè declara, mitjançant la marcació de la present casella, sota la seva pròpia responsabilitat, tenir complerts els catorze anys d'edat, responent de manera exclusiva i personal de la veracitat d'aquesta declaració i assumint, per tant, les possibles responsabilitats legals sobre això .

    Vostè consent, mitjançant la marcació de la present casella, per a la recepció de comunicacions comercials i de cortesia relacionades amb la nostra entitat a través del telèfon, correu postal ordinari, fax, correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents.

    Please prove you are human by selecting the flag.